Cikkszám: 62759Kategória: Arteo Prémium vízálló laminált padló

Classen Arteo M Negew 4V tölgy mintázatú vízálló laminált padló

7999 Ft/m2

A termék viszonteladói partnereinknél vásárolható meg.

Viszonteladó partnereink

Termékleírás: A Classen Arteo M 4V Negew Tölgy Mintázatú Vízálló Laminált Padló kiváló választás mind otthoni, mind kereskedelmi helyiségek burkolására. Ez a padló 48 órán keresztül vízálló, így ideális olyan területekre, ahol időnként víz érheti, például konyhákba és közlekedőkbe. A normál panel formátum mély szinkronnyomott erezettel rendelkezik, ami természetes és elegáns megjelenést kölcsönöz. Az AC5/33 kopásállósági osztály és a négyoldali fózolás biztosítja a padló tartósságát és hosszú élettartamát. A tölgy mintázat gazdag színe és kiváló minősége új technológiák alkalmazásával készült.

Fő jellemzők:
 Anyag: Vízálló laminált padló
 Vízállóság: 48 órán keresztül
 Panelméret: 1285 x 192 mm
 Vastagság: 8 mm
 Fózolás: 4 oldali
 Kopásállóság: AC5/33
 Csomagolási mennyiség: 2,22 m²/doboz
 Helyiség: Közlekedő, Nappali, Konyha
 Mintázat: Klasszikus, Minimalista

Előnyök:
 48 órás vízállóság: Kiválóan alkalmas konyhákba és más, vízzel érintkező helyiségekbe.
 Magas kopásállóság: Az AC5/33 kopásállósági osztály biztosítja a padló tartósságát és
ellenállását az intenzív használatnak.
 Természetes és elegáns megjelenés: A mély szinkronnyomott erezet és a négyoldali fózolás
kifinomult megjelenést biztosít.
 Könnyű telepítés: A click rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, akár
szakértelem nélkül is.
 Tartós és esztétikus: A 8 mm-es vastagság és a gazdag színkombináció prémium megjelenést
és hosszú élettartamot biztosít.

Telepítési információk:
 Ajánlott telepítési módszer: Click rendszer
 Szükséges eszközök: Gumikalapács, fűrész, távtartók

Innovatív Megalock Aquaprotect Click Rendszer:

Ez a termék a Megalock Aquaprotect Click rendszerrel van felszerelve, amely egy innovatív megoldás a laminált parketták telepítéséhez. Ez a rendszer számos előnyt kínál:

  • Gyors és egyszerű telepítés: A Megalock Aquaprotect Click rendszer lehetővé teszi a gyors és könnyű telepítést anélkül, hogy szükség lenne ragasztóra. Egyszerűen csak össze kell kattintani a paneleket, ami időt és energiát takarít meg.
  • Vízhatlan védelem: Az Aquaprotect technológia biztosítja, hogy a padló ellenálljon a nedvességnek és a víznek, így ideális választás nedves helyiségekbe.
  • Tartós csatlakozások: A rendszer erős és tartós csatlakozásokat hoz létre a panelek között, ami megakadályozza a rések kialakulását és növeli a padló élettartamát.
  • Egyszerű karbantartás: A vízálló felület könnyen tisztítható és karbantartható, így a padló mindig újszerű marad.

A Megalock Aquaprotect Click rendszer biztosítja a gyors, egyszerű és tartós telepítést, miközben megóvja a padlót a nedvesség káros hatásaitól.

Minőség és Tartósság:

Ez a termék megfelel a NALFA (North American Laminate Flooring Association) teszt szigorú követelményeinek, ami garantálja a kiváló minőséget és tartósságot. A NALFA teszt több szempontot vizsgál, beleértve a kopásállóságot, foltállóságot, ütésállóságot, hajlítási szilárdságot és a vízzel szembeni ellenállást. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a laminált parketta hosszú élettartamú és ellenáll a mindennapi igénybevételnek.

Miért válaszd a Classen Arteo M 4V Negew Tölgy Laminált Padlót? A
Classen Arteo M 4V Negew Tölgy Laminált Padló kiváló választás mindazok számára, akik tartós és esztétikus padlóburkolatot keresnek. A tölgy mintázat természetes szépséget és gazdag színeket kölcsönöz, miközben a padló magas kopásállósága és vízállósága hosszú távú megbízhatóságot és prémium minőséget biztosít. Ez a padló tökéletes választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a tartósság és az elegancia, különösen a konyhákba, nappalikba és közlekedőkbe.

Csomagolási információk: Egy doboz 2,22 m² laminált padlót tartalmaz. A panelek mérete 1285x 192 mm, vastagságuk 8 mm, és mind a négy oldalon fózoltak, ami természetesebb megjelenést biztosít.

Hasonó termékek